VSM AUTOMATISERING BV

ontwikkelt sinds 1990 gespecialiseerde software onder de merknaam RUMA. Onze programma’s zijn bedoeld voor de agrarische markt, met name voor rundveebedrijven, kalverhouderij, varkenshouderij, veehandelaren en voerhandelaren.

In de afgelopen jaren is er voor agrariërs vooral op administratief gebied nogal wat veranderd. De nieuwe wettelijke eisen maken het vaak moeilijk om aan alle verplichtingen te voldoen. Een RUMA-programma biedt u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze uw bedrijfsgegevens te verzamelen en vervolgens te verwerken tot de benodigde informatie. Deze informatie voldoet natuurlijk aan alle gestelde wettelijke eisen, maar is in eerste instantie bedoeld om inzicht te krijgen in uw bedrijfsvoering. Een RUMA-programma levert ook diverse financiële voordelen op.

Alle RUMA-programma’s vallen op door de gebruiksvriendelijkheid, de informatie wordt op een overzichtelijke manier getoond en de invoer van gegevens is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Via internet kunnen gegevens worden uitgewisseld met o.a. I&R (LNV), CRV, VKI, integraties, slachterijen, dierenartsen en voerfabrikanten. De tijd die u nodig heeft voor gegevensinvoer kan daardoor tot een minimum beperkt blijven.

Als u interesse heeft in een van onze producten kunt u thuis gratis en geheel vrijblijvend een demonstratie krijgen van een van onze dealers. U kunt daarvoor contact opnemen met V.S.M. Automatisering BV